-

-

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Winter wonderland part II
Nämä lumikuvat ovat otettu eilen. Perjantain ja lauantain välisenä yönä lunta oli tupruttanut monta senttiä! Kyllä nousi lasten suut hymyyn, kun kurkkasivat ikkunasta. Minä taas luulin, että mies huijaa minua 6-0, kun hehkutti lumen paljoutta. Minua jostain syystä väsytti lauantai-aamuna, että nukuin jopa yhdeksään asti, miehen ja lasten oltua valveilla jo paljon pidempäään. Kaksi reipasta ipanaa pukivat aamiaisen jälkeen vaatteensa ja lähtivät pihalle tekemään södeä lumiukkelia! Myöhemmin l-ukko sai vielä hatun päähänsä, ei pää jäätynyt. Ulkona keksii niin paljon enemmän tekemistä, kun on sitä kaivattua lunta.


Ugg-saappaat ovat kyllä onnen omiaan pakkaskelissä. Ovat niin pehmeät ja lämpimät. Pehmeässä lumessa on kiva tarpoa, mutta heti sään lämmetessä ja loskan ilmestyessä on syytä vaihtaa jotain muuta jalkaan. Omat rusket Uggini ovat jo varmaan 6-7-vuotta vanhat ja mies on tuonut ne minulle Miamiasta. (Olivat Jenkeissä halvemmat, mutta toki hassua roudata ne jostain lämpimästä paikasta. ;))


Mies lähti tänäänkin reissuun ja on reilun viikon poissa. Ensi viikolla on ainakin ystävättären synttärilounas. Toisen ystävättären kanssa ostimme lahjakortin kauneushoitolaan ja sovimme vielä hankkivamme tulppaanikimpun!
Meillä on makrulaatikkoa vatsat täynnä ja ipanat ovat toista kertaa jo tänään ulkona. Pirtsakkaa, lumista, just sellaista josta tykkään!Olemme asuneet pian 5 vuotta Saksassa enkä muista talvea, että 
olisimme saaneet lunta näin paljon! Aiemmin lumityötkin ovat
onnistuneet vahvalla harjalla huiskien, mutta täytyi kaivaa varastosta 
lumilapio esille. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti