-

-

lauantai 6. huhtikuuta 2019

Aamupala ja lauantaiset suunnitelmat

Tämä aamiainen on itse asiassa viikolta. Kun lapset kouluun vietyäni nautin aamiaiseni ihan rauhassa, ilman mitään hosumisia. Monesti otan vain banskun kainaloon ja lähden menemään tai sitten syön kaurapuuronjämät mitä jää kattilan pohjaan. Mutta, jos ei ole menoa mihinkään heti aamusta nautin kyllä aamiaisen ja teekupposen kaikessa rauhassa. Onko se nyt sitä arjen luksusta sitten?

Ihmeen kauan lapset ovat halunneet syödä 'vain ja ainoastaan' aamuisin puuroa. Kysyn heiltä haluavatko voikkaria tai vaikkapa muroja, mutta puuroa sen olla pitää. Meillä oli nimittäin tässä taukoa jokin aika sitten 
eikä silloin puuro maistunut niin usein. Riisi- tai mannapuuro on kyllä asia erikseen. Niitä meidän muksut pyytävät usein. 

Jogurttiosastolla myydään Griesspuddingia ja se on siis sellainen 'mannapuuromainen' herkku. Sitä eivät ole kaupassa ollessa pyytäneet pitkään aikaan. Monet jogurtit ovat niin makeita, nämä eivät minun mielestäni niin kovin. Saksassa on mielestäni mahdottoman hyvät jogurttivalikoimat! En tiedä sitten tuntuuko vain siltä, mutta mielestäni löytyy niin paljon laidasta laitaan. Toki mitään kaurapohjaisia joguja en ole nähnyt, kuten Suomesta löytyy. 

Mutta minun lempparini on lasipurkissa myytävä 500 g maustamaton jogurtti, ihanan paksua ja kermaista. Miten ihmeessä tämä teksti ajautui jogurttijuttuihin? Heh!

Kaupungilla olisi tapahtumaa tänään, katsotaan missä vaiheessa hyppäämme pyöriemme selkään. Heti, kun edes vähän aurinko pilkottaa pilvien raoista ja on jotain tapahtumia kaupungilla, on yhtäkkiä tungosta ja niin paljon ihmisiä joka puolella. Toki on aina mukavaa, että ihmiset sankoin joukoin osallistuvat ja käyvät näissä tapahtumissa.


Mukavaa lauantaita!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti