sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Kinkku-parsakaalipannari

Tällaista suolaista pannukakkua en ollutkaan aiemmin kokeillut, harmi juttu, koska se oli hurjan hyvää mielestäni! Kivan ohjeen löysin Iltasanomien sivuilta. Pannari oli superhelppo tehdä ja tätähän voi varioida taas miten haluaa. Kasvisversiosta otetaan kinkku pois. Ja voisiko maidottoman pannarin tehdä sitten soija- tai kauramaitoon. Se on hyvä, että jokaiselle löytyy nykyään se vaihtoehto.

Parsakaali ja feta ovat kyllä parhaat kaverukset suolaisissa piirakoissa niin tämä parivaljakko ei pettänyt nyt pannarissakaan. Ja ohje tulee tässä:



8 dl maitoa
3 kananmunaa
5 dl jauhoja
1 tl suolaa
2 rkl sulatettua rasvaa

täyte
1 parsakaali
200 g fetajuustoa
250 g kirsikkatomaatteja
100 g kinkkua
100 g juustoraastetta

Kuumenna uuni 225 asteeseen ja voitele korkereunainen uunipelti. Kypsennä pilkottua parsakaalia 2 min. mikrossa. Sekoita pannaritaikina ja kaada uunipellille. Lisää täytteet ja paista n. 35 min.
















Kannattaa kokeilla :)

6 kommenttia:

  1. Varmasti ruokaisa herkku!
    Ihanaa huhtikuun loppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuun loppu häämöttää ja vappu nurkan takana. :) Ja tämä oli kyllä maukas ja ruokaisa lounas joka maistui lapsillekin. :)

      Poista
  2. On todella ihanan näköista ja varmasti myös makuista. Tuota täytyy kokeilla totahan vois tehdä vappu herkuksi.Hauskaa vappua sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oikein hasukaa vappua :) On muuten aika hyvä vappuherkku, enpäs ajatellutkaan! :D Vaikka picnikille mukaan.

      Poista
  3. En ole koskaan tehnyt suolaista pannaria. Pitääpä kokeilla. Mukavaa uutta alkavaa viikkoa 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla ja varioida täytteet oman maun mukaan. Tämä olisi kiva tarjottava vieraita varten, vaikka nyt vappuna. :) Hauskaa vappua sinne <3

      Poista