-

-

keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Sunshine Blogger Award

Kiitän ja kumarran kunniasta. <3 Oli ilo saada Sunshine Blogger Award!
Iso, ISO kiitos kuuluu Maijalle, Vägen til Stormkäret - Tie Myrskyluodolle blogiin. :) :)

MIKÄ ON BLOGISI TARINA JA KUINKA SE ALKOI?


Aloitin kirjoittamaan ensimmäistä blogiani jo vuonna 2011. Blogissa keskityin meidän perhe-elämässä kertomiseen ja jonkin verran kirjoittelin ruokajuttujakin. Tämä blogi oli vain sukulaisilleni sekä muutamille ystävilleni. Kun blogini kiinnostui hiipui (vain äitini kävi sitä lukemassa :D) päätin yrittää, jos julkinen blogi ottaisi edes hieman tuulta alleensa. Halusin vain jonkun kanavan höpötyksilleni, ruoanlaitto-ohjeille sekä kauniille kuville. En odottanut liikoja, ajattelin, jos saisin äitini lisäksi muutaman muunkin lukijan blogiini. Ja se on tainnut toteutua. :)

MITÄ INTOHIMO SINULLE TARKOITTAA?


Suhtaudun ehkä moneen asiaan aika intohimoisesti. Esim. sisustus tai ruoanlaitto on sellaisia. Saan niistä voimaa ja energiaa ja tulen myös hyvälle tuulelle. Ja esim. ruoanlaitossa haluan vain kehittyä koko ajan, ettei siinä ruokalautasella olisi aina vaan pelkkää pastaa. ;) Ja kai minä haluan intohimoisesti oppia lisää saksan kieltäkin...tai ainakin pienin askelin, mutta voimakas tahto on oppia. Onko se sitten intohimoa, en sitten tiedä. 

MITÄ TEET RENTOUTUAKSESI?


Rentoudun perheeni parissa. Ollaan sitten ihan vaan kotona tai vaikkapa yhdessä reissun päällä. Nautimme kaikki virkistävistä pyörälenkeistä tai tykkäämme istua kahvilassa jäätelöllä tai ravintolassa hyvän ruoan äärellä. Kurjalla säällä Netflix-maratoni lasten ja miehen kanssa on kyllä ihana rentoutumiskeino myös. ;) Jos tarvitsen/haluan sen oman pienen hengähdystaukoni ja haluan rentoutua, kuuntelen musiikkia ja luen sohvalla köllöttäen naistenlehteä. (Tai ratkon ristikkoa/sudokua!)

VIIMEINEN LOMAMATKASI?


Olimme pääsiäisen tietämissä Malagassa, Espanjassa. Ensi pääsiäisen matkakohdekin on jo valittu, heh! :D Malagassa oli kaunista, tähän aikaan vuodesta ihan mukava kevätsää kaupungilla käyskentelyä ajatellen ja paljon katseltavaa sekä hyvät ostosmahdollisuudet.

MATKUSTATKO YLEENSÄ YKSIN VAI RYHMÄSSÄ?


Matkustan mieheni ja lasteni kanssa. Tai sitten Suomessa asuvan, rakkaan ystäväpariskunnan. Heitä hauskempia matkakumppaneita saa kyllä hakea! Me aina naureskelemme, että kun me olemme yhdessä keskitymme vain ja ainoastaan syömiseen. Olemme ilmeisesti herkkusuita kaikki. ;)

UNELMAKOHDE, JONNE OLET AINA HALUNNUT MATKUSTAA?

Näin ihania kuvia Islannista ja tuli heti kova hinku päästä sinne! Jäätiköitä, kuumia lähteitä, tulivuoria...Vaikka mitä koettavaa ja nähtävää. Ystävä on matkustamassa Norjaan ja, kun kuulin hänen reissusta tuli myös hinku päästä joskus sinnekin. Mies on kyllä joskus käynyt Norjassa, minä en valitettavasti. Haluan nähdä ystäväni reissukuvat, heti, kun kotiutuu. Eli sanotaan, että unelmienmatkakohteita on paljon!

MIKÄ ON VIIMEISIN KIRJA, JONKA OLET LUKENUT?


Michelle Obama; Minun tarinani ja Dieter Herman Schmitz; Kun sanat eivät kiitä

MIKÄ ON LEMPIKIRJALLISUUSLAJISI?


Ehdottomasti dekkarit! Kirjahyllyssä on monta Agatha Christie'n teosta.

MITÄ TYKKÄÄT JAKAA SOSIAALISESSA MEDIASSA?


Jaan kauniita kuvia vaikkapa kodista tai reissu kuvia yms. En jaa lasteni kuvia, tai sellaisia joista heidät voisi tunnistaa. En ole koskaan jakanut, se on ollut minun ja mieheni linja somessa. Kaikki hauskat meemit laitan myös eteenpäin tai vaikkapa hassut uutiset. Parilla hyvällä ystävälläni on ihan samanlainen huumori ja heidän kanssaan voin jakaa samantyyppisiä juttuja. Tietäen toisen nauravan jutulle yhtä paljon kuin sinäkin.

MITÄ HALUAISIT EDISTÄÄ MAAILMASSA?


Tasa-arvo, yhdenvertaisuus, kunnioitus toisia ihmisiä kohtaan, inhimillisyyttä ja rakkautta. Rakkautta, rakkautta vaan. En oikein muuta keksi. Niin moni asia olisi paremmin, jos vain me kaikki osaisimme katsoa muuallekin kuin omaan napaamme. Me ei olla täällä yksin, kanssakulkijoita on jokusen miljardi tällä maapallolla jota kodiksi kutsumme. Kumpa tämä meidän pallommekin pysyisi puhtaana menossa mukana tuleville sukupolville. Kumpa osaisimme myös ratkoa kaikki ympäristöön liittyvät haasteet. Mutta onneksi on enemmän ihmisiä jotka haluavat hyvää ja auttaa kuin niitä keille asiat ovat ihan hälläväliä vaan. Näin haluan ainakin uskoa.Sunshine Blogger Awardin ojennan nyt Sarille, ihanaan, elämänmakuiseen Sarin Kotona -blogiin :)
Ihanaa viikon jatkoa kaikille, 
matkakuvia tulossa!


6 kommenttia:

 1. Kivoja vastauksia! Islanti on varmasti mielenkiintoinen maa. Siellä olisi kiva joskus käydä.
  Kiitos paljon haasteesta! Olen tainnut tämän haasteen saada myös toisesta blogista. Täytyy tehdä joku päivä.😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet saanut tunnustuksen muualtakin, ihan ansaitusti olet saanut nyt kaksi :) Aurinkoista päivää sinne :) :)

   Poista
 2. Olipa kiva lukea vastauksiasi! Taas tiedän Sinusta, blogiystävästäni, hiukan enemmän😊
  Aurinkoista keskiviikkoiltaa täältä Suomesta 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit postauksesta/vastauksista :) Oli kiva vastailla kysymyksiin. Mukavaa keskiviikkoiltaa! Me lähdemme vielä pikkukävelylle. :)

   Poista