tiistai 23. huhtikuuta 2019

Espanjan tuliaiset

Matkoilla ja reissuilla tulee toki koluttua muutamat kaupatkin. Reissussa ei ihan päällimmäisenä ole mielessä Visan vingutus ;) vaan leppoisa oleilu, nähtävyydet, perheen yhdessäolo ja rentoutuminen. Mutta, jos kiva kauppa tulee vastaan niin sinne sisälle voi tietysti poiketa. ;)

Lapsille löysin kaunista kesävaatetta sekä lapset ostivat jotakin omilla rahoillaan. On huisin tärkeää, että niitä omia, mm. hyvillä koenumeroilla ansaittuja rahoja pääsee joskus tuhlaamaan. Eikös? Yritämme opettaa lapsista vastuullisia rahankäyttäjiä, mutta siihen ei opita, jos ne kolikot ja kympin setelit majailevat vain rahapussin pohjalla. Nyt pääsivätkin ostamaan jotain sellaista josta ovat pitkään haaveilleet. Äitikin oli tyytyväinen, kun näki lasten iloiset kasvot.

















Mies löysi itselleen tennarit, sandaalit sekä aurinkolasit. Jälkimmäiset olivat ns. pakko-ostos, koska mies oli unohtanut omansa kotiin. Noh, ei sillä väliä. Aina voi olla kahdet aurinkolasit. Minulla taas pitää olla vahvuudet aurinkolaseissa niin en voi vaan ostaa kivoja arskoja tuosta noin vaan. Ihan epistä! ;)

Itselleni ostin kesämekon sekä yöasun (!). Olivat kumpikin niin suloiset, että ei tohtinut jättää kauppaan. Mekosta voinkin ottaa joskus kuvia ja laittaa blogiin. Mekko on todella kaunis, hempeän kesäinen ja ihanat hulmuavat helmat. Tulee varmasti käytettyä kesän kaikissa juhlissa. (Asusteet vaan vaihtuvat!)

Mutta jokaisella reissulla tarttuu jotain tuliaista kotiinkin. Meillä on seinillä tauluja jotka ovat ostettu reissun päältä ja mm. olkkarin seinäkello on Kööpenhaminasta. Tällä kertaa tarpeelliset tuliaiset tarttuivat käteen Zara Home:ssa. Ihanat kangasservietit sekä terassin pöydälle värikäs kerniliina. Mies valitsi kerniliinan kuosin ja minä servietit. Kuten olen ennenkin maininnut rakastan väriä sekä kuoseja ja nämä sopivat meille kuin nenä päähän! Servietit pitää vaan pestä ja silittää ennen käyttöä ja sitten ovatkin käyttövalmiina kesän grillailuja ja illallisia silmällä pitäen. Eivätkä mielestäni olleet kalliitkaan, 4 serviettiä 9,90 € (Ostin 2 pkt). Kerniliina taisi maksaa melkein 40 €, mutta se on laadukkaan oloinen, paksu ja tuo kuosi on kyllä niin viehättävä.



Ei me hirveästi mitään reissuilla ostella, jotain pientä tai tarpeellista.
Mieluummin tuhlaan siellä paikan päällä roposeni lähikuppiloiden
leivoksiin, teekupposiin ja hyvään ruokaan (!) sekä museoiden pääsylippuihin.




Mutta lisää kuvia ja vähän juttua Malagasta tulossa. :)
Ja toki kuvia uudesta kesämekosta!
Kuvia on Huawein uumenissa niin paljon, että menee
tovi, kun olen käynyt niitä lävitse.

Iloa viikkosi

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Matkoilla on mukava käydä shoppailemassa tai sitten vaan katselemassa mitä kaikkea ihanaa kaupoilla onkaan tarjolla:) Usein kun täytyy miettiä että jos jotakin ostaa niin kuinka kaikki tavarat saa sitten matkalaukkuun mahtumaan kotimatkalle:) Muutama vuosi sitten olimme koko perhe Tenerifalla niin piti ostaa yksi matkalaukku lisää paikan päältä jotta saatiin tuotua tavarat kotiin:) Leppoisaa alkanutta viikkoa sinne💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinkin saattaa käydä joskus! :D Tuliaisten määrä yllättää. :) Meillä kävi niin Madridissa. Ostimme Adidaksen urheilukassin extramatkalaukuksi. Sitten ajattelimme, että hyvä ostos muutenkin koska poikamme saa sen urheilukassiksi kouluun. Noh, se kassi sitten varastettiin koulussa toisen käyttökerran jälkeen. :( Kaikkea sitä sattuukin. Mukavaa viikkoa sinnekin :) <3

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Lapsista on myös kiva, kun saavat omilla rahoilla tehdä ostoksia.
    Matkoilla parasta on shoppailu ja tietysti ulkona syöminen. Ja tottakai nähtävyydet kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva, että nuo lapsukaiset saavat ostaa omilla rahoillaan jotain erityistä. Jää muisto siitäkin reissusta ja ainn spesiaalia, kun omilla, säästetyillä rahoilla ostaa. :)

      Poista
  3. Kivat ostokset! Aika vähän yleensä ostan matkoilta. Katselen mieluummin nähtävyyksiä kuin kiertelen kaupoissa. Nauratti, kun tyttären Saksan matkalta kotiutui kuusi uutta puseroa ja neljät kengät, vaikka kaupat siellä pääsiäisenä olivat vain yhtenä päivänä auki!
    Odottelen kuvaa mekostasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun tytär oli sitten oikea tehoshoppailija ;) Meilläkin shoppailut jäävät matkoilla vähäisempään osaan, koska lapset eivät viihdy kaupoissa. Tytär nyt ehkä parissa jaksaa käydä, mutta poika ei sitten yhtään! :D Jonkun verran tulee ostettua, mutta loppuaika kuluu aina kaupungilla käyskennellessä ja museoissa tykkäämme aina käydä. :)

      Poista