maanantai 27. huhtikuuta 2020

Teet partsilla! ❤













On kyllä kiva, että on parveke.


Vaikka muuttaessa tähän asuntoon noin 2,5 vuotta sitten menetimme edellisen kodin todella suuren puutarhan, mutta saimme vaihdossa kivan kokoisen parvekkeen. Tai itseasiassa kaksi! En ole koskaan ollut mikään kummoinen multasormi. Tykkään kyllä puuhailla kaikenlaista ulkosalla, mutta en tiedä kasveista tai kukkien hoidosta juurikaan. :D Mies kyselee puutarhaostoksilla, että mikä tämä kukka on tai mikähän tämä pensas on nimeltään. Luojan kiitos aika usein osaan vastata, heh! Jotain jäänyt päähän vuosien varrella. ;)


Edellisessä kodissa valtavan suuri koivu oli kasvamassa savupiippumme sisään ja etupihalla kasvoi melkein talon korkuinen karhunvatukka. (Se oli kyllä ihana vaikka sato ei ollut aina kummmoinen.) Lapsille oli suuri trampoliini sekä ilmaiseksi kavereilta saatu keinu-liukumäki -yhdistelmä. 
Kyllä siellä tuli leikittyäkin!


Nykyisen kodin parvekkeella lapset leikkivät vaikka legoilla tai lukevat joskus kirjaa ja piirtelevät. Kesällä usein leikkivät vesisotaa. Kerran kaverien kanssa innostuivat hieman liikaa. Oli todella lämmin kesäpäivä, varmaan eka kesä tässä kodissa, lapsilla oli vesipyssyleikit kaverien kanssa. Noh, siinä tuli tietenkin kasteltua parkkipaikalla 
olevia autojakin....Yllätin sitten lapset itse teossa. Huomasin, että ventovieras auto ei ollut kunnolla edes kastunut, niin silloin samalla hetkellä autolle pamahti auton omistaja ja huusi meille kurkku suorana. Tämän muistavat varmasti lapset, heidän kaverit ja minä lopun ikäämme.


Parina päivänä ollut niin kylmä viima, että 
partsilla on pitänyt istua takki tiukasti kiinni. Teekuppi toki lämmittää!



Oletteko laittaneet jo kukkia?

Mukavaa huhtikuun vikaa viikkoa...
(Vappukin jo torstaina)





4 kommenttia:

  1. Tosi kesäiset kuvat olet ottanut parvekkeeltanne! Ihanat! Ei se lämmin kevätsää ole tullut tännekään. Pitää pukeutua hyvin, että tarkenee pihatöissä. Orvokkeja olen vasta istuttanut.
    Saksalaista tarkkuutta varmasti tuo autojuttu. Harmillinen muisto teille kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä aurinkoinen sää huijaa silmää ja, kun astut parvekkeelle kukkia kastelemaan onkin aika kylmä tuuli. Lapset tarkenivat muka shortseilla. :D Viime viikolla oli paljon lämpöisempää, katsotaan millainen sää saadaan vapuksi. :)

      Poista
  2. Herkullinen pöytäliina!
    Siellä on varmasti lämpimänpää, täällä yökylmäst ruskistivat kaikki orvokkiasetelmien muratit, perunanarsissit nuupahtivat kohta istutuken jälkeen.
    Kesäisempien kanssa taidan vielä odotella tovin jos toisenkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime viikolla oli jo mukavan lämmintä, mutta tämä viikko ei näytä niin lupaavalta. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee...☀☀☀

      Poista