5 keskikokoista omppua pestynä
ja pilkottuna (kuori, jos haluat)
kanelia
100 g voita/margariinia
1 dl fariinisokeria
3 dl kaurahiutaleita
0,5 dl vehnäjauhoja
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kaada pilkotut omput vuokaan, ja kanelia niin paljon päälle kuin tykkäät. :) Yhdistä kuivat aineet ja sulata rasva kattilassa. Lisää kuivat aineet kattilaan ja sekoita. Kaurahiutaleseos omppuviipaleiden päälle ja paista uunissa n. 30 min.
Tarjoile vaniljakastikkeen tai jäden kera!
Vaniljakastikkeen ohje,
Iloa perjantaihin.
Nam! Kyllä maistuisi!
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua sinne!🌸💕
❤ mukavaa viikonloppua sinullekin! ❤
PoistaVoi nam kun näyttää hyvältä! Mukavaa viikonloppua♥️
VastaaPoistaTämä on kyllä aina niin herkullista ja vielä helppo tehdä, joten ihan napakymppi jälkkäri :D
PoistaTämäkin näyttää niin herkulliselta :) Miksiköhän tuota paistosta tulee tehtyä vain syksyllä, kun omppusato kypsyy.
VastaaPoistaSe on muuten totta! Ehkä siitä on tullut sellainen sadonkorjuujälkkäri. :) <3
PoistaTodellakin, aina yhtä hyvää 😋
VastaaPoista:) :) :)
Poista