tiistai 5. tammikuuta 2021

Joulu riisuttu pois olkkarista





 




























Tällä kertaa siivosin niin joulukuusen kuin koristeetkin varsin ajoissa pois. Olin aluksi itsekin hyvin ihmeissäni siitä, että miksi haluan pakata kaikki ihanat koristeet pois ja roudata joulukuusen ulos, vaikka joulun ajasta niin kamalasti pidänkin. En ole muuta syytä keksinyt tähän päähänpistoon kuin sen, että halusin vuodelle 2021 uuden alun. Siivosimme nimittäin saman syssyyn koko porukalla lastenhuonettakin. Lasten lehtiä lähti paperinkeräykseen iso säkillinen, leluja joilla ei oltu enää leikitty pitkään aikaan, niitä löytyi ison pyykkikorillisen verran. Ja kaikki piilotetut karkkipaperit sekä muut tilpehöörit laitoimme roskikseen. (Löysin nimittäin aika uskomattomista paikoista niitä karkkikääreitä... :D )

Olin laittanut joulukoristeita jo marraskuun puolella joten kyllä me kerkesimme niistä nauttiakin. Hyvä niin. :)

Tulppaaniaika on täällä ja joka kauppareissulla mukaan tarttuu se muutama kimppu. Värillä ei ole väliä, kunhan löytyy. Lidl ollut vuosia se minun vakiotulppaanipaikka. :)


Laitetaanko teillä kuusi ja koristeet 
pois vasta Nuutinpäivänä? 



4 kommenttia:

  1. Kaunista ja jotenkin keväistä teillä jo. Tulppaanit on yksiä lemppareitani, mutta en ole vielä hankkinut niitä, kun on noita joulukukkia vieläkin.Minä en laittanut tänä jouluna hirveästi joulukoristeita, koska minulla ei ollut joulufiilistä, eikä myöskään voimia laittaa kauheasti joulua, vaikka jouluihminen olenkin. Meillä oli vain pöytäkuusi tänä vuonna ja tuolla se vielä pönöttää. Päätin, että teen suursiivoukset joka huoneeseen viikon päästä (normaalistihan minä teen ne jouluksi). Mukavaa alkuvuotta

    VastaaPoista
  2. Tosi freesin näköistä teillä jo onkin tulppaaneineen kaikkineen. Meillä joulu riisutaan pois vasta Nuuttina ja silloinkin suurella haikeudella.
    Raikasta Uutta Vuotta teille sinne ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤ Vähän aikaa sitten vielä koti oli täynnä hyasinttejä ja joulutähtiä. Ja nyt on jo maljakot täynnä tulppaaneja! Tai onhan meillä vielä parit joulukukatkin vielä. ❤ Mukavaa loppuviikkoa sinne!

      Poista