tiistai 19. tammikuuta 2021

Laskiaispullat hasselpähkinälevitteellä

 




























Meillä on syöty jo kuukautta aiemmin (viime perjantaina) laskiaispullia. Ei vaan maltettu odottaa enempää. ;) Kaikki herkkusuut ymmärtävät, että odottaminen on vaikeaa.

Lasten pullien sisälle laitettiin hasselpähkinälevitettä sekä iso lusikallinen 
kermavaahtoa. Meillä ei ollut kaikkien tuntemaa Nutellaa vaan Nudossia! :D Tämä purkki oli pienehkö (tulee käytettyä) ja palmuöljyttömyys 
on aina plussaa. Kaupan hyllyillä on tällaisiä makeita levitteitä vaikka muille jakaa. 
Löytyy niin Mars- kuin Twix -levitettäkin. Mutta niitä ei olla kyllä koskaan maistettu vaikka lapset ovatkin kaupassa kuolanneet ko. purkkien perään...

Minä ja mies söimme perinteiset pullat ja lapset kokeillivat näitä tosi makeita versioita. (Loput Nudossit voisi laittaa tiikerikakkutaikinaan.)


Mitäköhän tällä viikolla leivotaan?

6 kommenttia:

  1. Ihania, pullat on vaan niin hyviä vaikka en ole niitä pitkään aikaan tehnytkään. Tällaista täytettä tuskin käytän jotain perinteisempää ehkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä täyte on lasten mieliin, tosi makeaa. :D Lasten suupielet olivat ihan tahmaiset pullien syönnin jälkeen. Mukavaa loppuviikkoa! :) :)

      Poista
  2. Huomenta lumisesta Suomesta :) On kyllä herkullisen näköisiä laskiaispullia ja varmasti lasten mielee miks ei myös aikuisten kahvin kera :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Suomeen! Täällä ei ole valitettavasti lumesta nyt tietoakaan. Näyttää tulevan tuulinen päivä. Ja kiitos. :) Nutella on monen herkkusuun lemppari! Ja käy moneen leivontaan myös. Ja esim. pullan väliin. :)

      Poista
  3. Laskiaspullia nyt ei vaan voi vastustaa 😋Mantelitäytteinen on minulle se numero 1.

    VastaaPoista