tiistai 8. syyskuuta 2020

Maistuva ja helppo nachovuoka

Helppoa arkiruokaa ja nopeasti lautaselle!? Taitaa olla mun eniten kirjoitettu lause blogissa? :D Mutta tässä tapauksessa pitää tosiaan paikkansa. Sekaan olisi voinut heittää pieneksi pilkottua paprikaa tai vaikka maissia sekä papuja.


1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

400 g naudan jauhelihaa

1 tlk oreganolla maustettua tomaattimurskaa (tavis toki käy!) 

Tacomaustetta

Persiljaa 

1 prk kermaa 

Nachoja

Emmentaljuustoraastetta


Laita uuni lämpeämään 225 asteeseen. Kuullota sipuleita hetki öljyssä, lisää jauheliha ja mausta tacomausteella. Kun jauheliha on kypsynyt lisää tomaattimurska, persilja sekä kerma ja anna hautua hetki. Vuoan pohjalle puolet kastikkeesta ja sen päälle nachoja ja vielä juustoraastetta. Sitten vielä toinen samanlainen kerros. Paista n. 10 min uunin keskitasolla. 

Tarjoile salaatin kera. :)


Nachoja voi laittaa niin paljon kun itse tykkää ja voisi toki käyttää vaikka maustettuja, esim. juustonachoja. Suolan kanssa kannattaa olla varovainen, kun niissä maissilastuissa on jo jonkun verran...





















Herkuttelemisiin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti