maanantai 7. syyskuuta 2020

Halloumisalaatti & viikonloppu

 








vuonankaalia

minikurkkuviipaleita

eri värisiä kirsikkatomaatteja puolitettuina

marinoituja valkosipulinkynsiä maun mukaan 

(sekä öljyä valkosipulipurkista)

halloumia

pari balsamicoraitaa ekä basilikanlehtiä koristeeksi





Tähän saumaan pari, aika värikästä kuvaa ja nopeat kuulumiset. :)


Viikonloppu kului aika sateisissa tunnelmissa. Kuskasin lapsia harrastuksiin (kävivät ekaa kertaa pelaamassa kahdestaan sulkapalloa, 1,5 h ja oli ollut hauskaa) ja sitten oli tietty ne normaalit karateharkat. Lapsia olikin aikamoinen määrä ja parkkipaikka kuhisi vanhempia autoineen. Kiva, kun kesän jälkeenkin lapset jaksavat taas harrastaa. 


Muutama kaverikin oli lauantaina kylässä ja onneksi silloin sade taukosi sen verran, että pystyimme olemaan parvekkeellakin istuskelemassa. Loppuviikosta on siis tullut melkeinpä koko ajan vettä niskaan... 


Lauantaina pistimme töpinäksi ja siivosimme kaikki porukalla lasten huonetta. Yhdessä puunasimme hiki otsalla ja karsimme tavaroita. Lapset roudasivat vanhoja kirjoja kellariin säilöön ja vanhoja kouluvihkoja paperinkeräykseen. Toinen keräilee innoissaan Pokemon-kortteja ja toisella on tuhatmiljoonaa hamahelmeä nurkissa pyörimässä... :D Kaikenlaisia aarteita siis löytyy kummaltakin. Toki niin mukavaa, kun tykkäävät touhuta kaikenlaista, vielä kun se siivous sujuisi reippaammin. ;) Mutta, kun alkuun pääsivät olivat hienosti mukana imuri kainalossa ja rätti kädessä. 




mukavaa maaantaita, 
tällä viikolla tapaan erään ystävän 
kenet tapasin viimeksi 
maaliskuun alussa....

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti