tiistai 22. tammikuuta 2019

Appelsiini-fetasalaatti



Salaattipeti
Appelsiinia
Suolapähkinöitä (cashew)
Fetamurua
Hieman oö 


Veriappelsiini käy myös hyvin.




Villeroy & Boch (Urban Nature) iso 
(hedelmä-/salaatti-)kulho on pari vuotta vanha. 





Tomaattia (luumukirsikka sekä terttu)
Mozzarella di Bufala Campana
Tuoretta basilikaa
Suola, pippuri ja oö 





Iittalan Origo-sarjan lautaset olen saanut aikoinaan lahjaksi, näitä ei valmisteta enää. Pari lautasta, eri väriset, ovat tärkeä aarre. Nuo värikkäät raidat tuovat ruokaan kuin ruokaan niin paljon hauskuutta, vaikka siinä lepäisi vain pari lihapullaa. Käytän eniten salaateille, just sopivan kokoinen!






Huomenta sinnekin, 
mitäs on viikkoon luvassa?
Tällä viikolla on taas otettava itseään niskasta ja pitäisi taas vähän laittaa kroppaa liikkeelle. Kun on ollut taukoa salilla käynnistä niin pitää taas ottaa reipas asenne. Edes pieni kuntoilu tekee hyvää mielelle sekä kropalle. Eikä me olla hevosen selässä - ei tarvitse olla viikonloppuun 
mennessä tikissä kunnossa. ;) Minulle riittää vähempikin! Pieni liikunta-annos tekee aina hyvää! :)



6 kommenttia:

  1. Naminaminami! Herkkuja monenlaisia....mulle kanssa! Tosikaunis salaattiastia. Meillä tänä aamuna -23 astetta täällä Porvoossa, joten lämmin ruoka houkuttaa, mutta mukana tietysti salaattia ja paljon. Kivaa loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista
  2. -23 asteen pakkasessa joku ihana lämmittävä keittoruoka tekee kyllä hyvää. :) Täällä on vain muutama pakkasaste, mutta mukava kun on kirkas taivas. Pari päivää sitten aurinko paistoi niin ihanan kirkkaasti jo. Poissa oli harmaus. Mukavaa loppuviikkoa kauniiseen Porvooseen :)

    VastaaPoista
  3. Oi, mikä herkullinen salaatti! Appelsiini ja feta, nam!
    Iloista viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli oikein kiva kombo. Pitää vaikka joskus kokeilla toistenlaisten salaatinlehtien kanssa. Onhan noita vaihtoehtoja, varsinkin Suomessa minussa on paljon ihania, erilaisia salaattilajikkeita.

      Poista
  4. Tomaatti-mozzarellasalaatilla voisin elää monta päivää 😀Se on ihan lempparini ja tosiaan vielä siitä puhvelinmozzarellasta. Kivalta kuulostaa appelsiini-fetasalaattikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se mozzarella on niin hyvää, pehmeää ja paras kaveri tomaatille. Kyllä sitä syön vaikka yksinäänkin. ;)

      Poista