tiistai 15. tammikuuta 2019

Keltaiset krysanteemit



Lasten ollessa viikonloppuna karatessa me piipahdimme ruoka- ja kukkakaupassa miehen kanssa. Minä nappasin syliin pari nippua tulppaaneja ja mies kirkkaankeltaisia krysanteemeja. Keltainen antaa kyllä hurjasti raikkautta ja kevään tuntua. Kimppu on niin tuuhea ja pöyheä. Marimekon Villi ja Vapaa - kangaskin päättyi jo appelsiinimehujen kera pyykkikoriin ja kaivoin kaapista tämän pirteän vihreäsävyisen kaitaliinan (ostettu Tokmannilta!). Tuulessa ja tuiskussa, ajoittaisessa raekuurossa ei ehkä ole kevät ensimmäisenä mielessä... Nyt ollut niin moni tuttavani kovassa flunssassa ja kaikkialla köhitään, kostea, kylmä tammikuu ei kyllä auta yhtään siinä asiassa. 











Tänään kuntoilua ja lounastreffit parin ystävättären kanssa. Pari tärkeää paperia pitää myös toimittaa eteenpäin. Aina on jotain puuhaa, vaikka saksan kurssi onkin takana päin. Nyt tiistain viettoon! 

2 kommenttia:

  1. Teillä siellä saksassa on halvemmat hinnat kukkasilla. Itse ostan tulppaaneja joka viikko noin 30kpl koska se on sopiva määrä aaltomaljakkoon. Ja ne maksavat noin 14€, mutta ostan kuitenkin makso mitä makso ovat minun suosikki kukkaset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, enpäs ollut muistanut vastata kommenttiin. :) Saksassa kukat ovat kyllä edullisia ja esim. Lidlin tulppaanit ovat 1,99 e. Niitä tulee ostettua pari kertaa viikossa, pari kimppua kerrallaan. Tulppaanit tuovat kevään tunteen. :) <3

      Poista