keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Vuosi 2019! We are ready!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille sinne ruudun toiselle puolen. Olen viettänyt hiljaiseloa blogissa jo kohta parisen viikkoa. Edelliset postaukset tulivat eetteriin ajastuksella. Nyt pääsin pikaisesti kirjautumaan pöytäkoneella täällä Suomen majapaikassa ja ajattelin tulla sanomaan heipat sinne teille. :)

Oikein hyvää alkanutta vuotta Sinulle, terveyttä ja onnea paljon ja vieläkin enemmän!

Palaan kuvien ja pidempien postausten kera sitten ensi viikolla, kun olemme jo kotosalla. Kiva olla lomalla, ihana olla Suomessa, mutta on myös mukava palata kotiin lepäilyjen jälkeen. Loma tekee aina hyvää. Nyt, kun C1-kurssin koe on läpäisty (jeee!!!) voi taas hyvillä mielin miettiä tätä vuotta ja keksiä taas jotain muuta haastetta elämään. Lapsilla alkaa viimeinen lukuvuosi Grundschulessa ja kouluhautkin pitää aloittaa heti vuoden alusta. Jännittävää! Miehellä on tuttuun tapaan pitkiä työpäiviä ja työreissuja luvassa. Pitää keksiä joku kiva perheloma sitten kesäksi. Joku motivaattori jaksaa taas paahtaa lopputalvi ja alkukevät.

Innolla olemme nauttineet Suomessa olosta ja nauttineet täysin siemauksin lumesta. Edes se pieni lumipeite on aivan mahtava juttu. Kiva ulkoilla ja leikkiä lumessa. Allekirjoittanutkin on laskenut pulkalla ja kiljunut enemmän kuin pikkulapset mäessä yhteensä... ;)


Eli palaan ruutuun ensi viikolla,
voisin postailla vaikka kivoista joululahjoista
ja mitä olemme Suomesta ostaneet Saksaan vietäväksi.


Kaikkea hyvää <3

5 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että olette lomailleet täällä Suomessa.
    Varmasti on ollut ihana loma.
    Hyvää uutta vuotta koko teidän perheelle!❤️⭐️🎉

    VastaaPoista
  3. Teillä on ollut taatusti mukava joululoma täällä Suomessa. Kotiin ja arkeen on tietysti taas kiva palata.
    Onnea kurssin suorittamisesta ❤️
    Oikein Onnentäyteistä Alkanutta Vuotta teille ❤️

    VastaaPoista