torstai 31. tammikuuta 2019

Pilkahdus pääsiäisestä

Katsokaa miten kauniin kukkalähetyksen sain ovemme taakse? Niin sievä asetelma pupun ja keraamisen pääsiäismunan kera! Pyöreän vaasin ympärillä oli kauniisti sellofaania ja sekä hempeän pastellinväristä nauhaa. Niin keväinen ja jo tuulahdus pääsiäisestä.

Se minkä takia kaunis lahja ovemme taakse tuotiin oli se, että autoin ystäväpariskunnan miehen sairaalaan tovi sitten pyörällä kaatumisen takia. Se oli pieni ele ja autan toki kaikkia läheisiä mielelläni, mutta toki lahja on erittäin mieleinen ja aina voin muistella milloin ja miksi tämän sain. Nyt ei auta muu kuin toipilaankin levätä ja toivottavasti paraneminen käy nopeasti. Tai noh, pikkuhiljaa hyvä tulee. :)

Nyt torstaina voi hymyillä korvasta korvaan, kun pöydällä on näin nätti asetelma!












4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Todella sievä ja kauniin keväinen. Ajatella huomenna jo helmikuu! Tiistaina jo Runebergin päivä. :)

      Poista
  2. Ihana asetelma! Joko teillä siellä on pääsiäistä esillä kaupoissa? Meillä oli Lidlissä pikkunarsissiruukkuja ja hämmästyin kovin. En ole koskaan ennen nähnyt niitä näin aikaisin.
    Kun saa autettua toisia, se jo lämmittää mieltä ja miten kiitollisia autettavat ovatkaan olleet. He muistivat kivasti auttajaansa kauniilla asetelmalla.
    Oikein ihanaa helmikuuta ja lempeää viikonloppua ❤️ T Maija myrskyluodolle@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa tulla joulu ja pääsiäinen vuosi vuodelta yhä aikaisemmin kauppoihin. Jonkun verran pääsiäistavaraa on jo kaupoissa täälläkin. Ja niin ruukkunarsisseja kuin sitten narsissiasetelmia. Jos nyt edes odottaisi maaliskuuhun ja ottaisi tipusia esille. ;) Mukavaa viikonloppua Sinulle! :) <3

      Poista