tiistai 8. tammikuuta 2019

Värikäs kanakeitto

Tällaista arkiruokaa tällä erää, kannattaa ihmeessä kokeilla. Talveen kuuluu ehdottomasti suloiset, lämmittävät keitot ja keitot vaan paranevat päivä päivältä...toki, jos jää mitään jäljelle ekan syöntikerran jälkeen, heh. Meidän keitossa oli enemmän kasviksia kuin broileria ja hyvin upposi eilen illalla myös kahdelle pienemmälle ruokakriitikolle.





Ohje, KLIK! (Kodin Kuvalehti)



450 g broilerin fileesuikaleita
2 l vettä
1 tlk kookosmaitoa (en käyttänyt)
1 ps pakastekasvissuikaleita (pakasteesta porkkanaa, hernettä, kukkakaalia sekä tuoretta paprikaa)
1 ps pakastemaissia
4 kanaliemikuutiota (3 kasvisliemikuutiota)
1 rkl curryjauhetta
ripaus valkopippuria
1 dl pitkäjyväistä riisiä

Pinnalle
persiljaa (minulla oli pakastepersiljaa -toimii!)


Ruskista broilerisuikaleet öljyssä isossa kattilassa. Lisää kattilaan vesi ja kookosmaito. Kiehauta, lisää pakasteet, mausteet ja riisi.
Keitä hiljalleen, kunnes riisi on kypsää. Tarkista välillä maku ja lisää halutessasi currya tai pippuria.

Saat keittoon lisää makua, jos lisäät Koskenlaskija-sulatejuustoa. (Ja minähän lisäsin, kun kerta olimme sitä Suomesta asti tuoneet. ;))


Herkuttelemisiin!!









4 kommenttia: