sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Joululahjat 2018

Viime vuonna taisin olla aika kiltti, ainakin lahjojen perusteella voisi näin ajatella. ;) Heh, olen kyllä normaalistikin ihan kiltti ihminen. Ehkä liikaakin, miehen mielestä ainakin. :D Tänä vuonna sain kauniita, ihania lahjoja ja miehen kanssa jaoimme myös monta mukavaa lahjaa. Kimppalahjat ovat aina kivoja.

Tänä jouluna sain pukea ylleni uuden Adidaksen hupparin (olin halunnut uuden sporttisen hupparin sellaiseksi rennoksi, mutta lämpimäksi vaatteeksi. Olen tunika- ja neuletakki -tyyppi ja sporttinen huppari tuli enemmän kuin tarpeeseen!), kun aloitin lukemaan uutta joululahjakirjaani; Michelle Obama - Minun tarinani (Becoming). Kirja ollut hyvin kiehtova ja hyvä. Olen aina pitänyt edellisen First Ladyn tyylistä ja olemuksesta muutenkin ja arvasin, että pitäisin kirjastakin. En ollut edes ääneen toivonut tätä kirjaa, mutta tarkkaavaiset tontut olivat olleet sitten kuulolla, että saattaisin kiinnostua. Voin suositella kirjaa, rouva Obama on hyvin kiehtova, älykäs henkilö ja kirja on mielestäni hyvä.

Sain myös Muumimukin, sellaisen jota ei enää valmisteta! Se tulee olemaankin meidän yksi aarteista. Koska en ole varmaan aiemmin edes omistanut hiukan vanhempaa tuotantoa. En ole niin hyvin selvillä Muumimukeista, mutta sen tiesin, että tämän tuotanto on jo lopetettu. Eli uudesta mukista teetä ja suuhun joululahjasuklaita ja -toffeita. ;)

Sain myös värikkäät villasukat, Pentikin kauniin koristeen ja anopilta komeat korvakorut. Yhteislahjoina niiden suklaiden lisäksi, glögiä, perheseinäkalenteri, jouluinen koriste yms.

Mies yllätti täysin ja oli puhunut tontuille, että ilahtuisin varmasti valkokultaisesta timanttisormuksesta. <3 Se on kyllä niin kaunis. Minulla on paljon sormuksia, niin rihkamaa kuin Kalevalaa, niin H&M-sormuksia kuin yksi kapea timanttisormus (myöskin mieheltä), että ei tämäkään sormus jää todellakaan vähälle käytölle. ;)


Perheseinäkalenteri on tullut nyt jo useampana vuotena pakettien sisältä ja suklaata ja muita herkkuja meidän perheessä todella rakastetaan, ovat siis aina passeli lahja! Kirjoja saamme niin minä kuin mieskin joka vuosi, mutta tänä vuonna tämä Minun tarinani -kirja oli iloinen yllätys. Muita kirjoja pakettien kääröistä ei löytynytkään, mutta ei se mitään. :)

Aiemmin olimme jo avanneet kotonamme paketit jotka olivat saapuneet meille Suomesta ja saimme koko perhe ihanat Suomessa kudotut, ohuet villasukat. Viime vuonna taisimme kyllä olla koko perhe aika kiltti, niin mukavia juttuja partasuu Pukki meille toi. (Oli muuten ihan oikea parta Pukilla ;))


Hyvää alkanutta vuotta ja viikkoa sinulle. <3

Loppuun muutamat kuvat meidän herkuista (osa lahjoja, osa itse hankittuja). :) (Suomesta tuli kyllä hankittua kaikenlaista, olimme varmasti kummallinen näky, kun roudailimme tavaroitamme autosta väsyneinä. :D :D)

















2 kommenttia:

  1. Olet kyllä ollut kiltti, kun sait noin paljon ihania lahjoja.
    Hyvää alkanutta uutta viikkoa!⭐️❤️💙

    VastaaPoista